Jeta është më shumë se një mundësi – Dr. Aid El-Karni

8.00

Krahaso
Artikelnummer: A0024 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

O njeri, mirëprite këtë dhuratë me të njëjtën frymë, me kënaqësi, me gëzim e mirënjohje. Ti gjallon në teatrin e këtij universi të mahnitshëm, i cili është stolisur me Shkronjat e Lavdiplotit dhe është pikturuar me Penën e të Gjithëditurit, ashtu që ti të lexosh në të çuditë e fuqisë, të shpikjes e të gjenialitetit të Tij formëdhënës. Dil vëlla nga qelia e errët e dëshprimit, çlirohu nga retë e kobta të depresionit, dhe mos u përpëlit në rrugët e jetës, sepse jeta si gjithënjë është më shumë se një mundësi!

Zusätzliche Information

Gewicht 120 g
Größe 148 × 70 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Jeta është më shumë se një mundësi – Dr. Aid El-Karni“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.