Modelet Ndriçuese – Haxherja dhe Sara – Ilir Rruga

8.00

Beschreibung

Modelet Ndriçuese : Haxherja dhe Sara

Nga Autori: Ilir Rruga

Nuk është e „pamundur“ arritja e lumturisë së vërtetë. Çdo pasuri e kësaj bote ishin të pafuqishme dhe pavlerë përpara besimit të Ibrahimit [ alejhis-selam ] dhe Haxherës.

„Shiko Haxherën dhe mëso lirinë. Liria e vërtetë ishte e Haxherës e cila me anë të fuqisë, dashurisë, dhe me kënaqësin e lirinë që i dhuronte besimi, i tejkaloi pengesat e kësaj bote, pavarësishtë se ishte në mesin e një shkretëtire pa ujë.

Zusätzliche Information

Gewicht 100 g
Größe 148 × 15 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Modelet Ndriçuese – Haxherja dhe Sara – Ilir Rruga“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert