Te porta e xhennetit – Mustafa Husni

6.00

Artikelnummer: A0090 Kategorie: Schlagwörter: ,

Beschreibung

Te Porta e xhennetit nga Mustafa Husni

All-llahu i Madhërishëm në Kur’anin Fisnik thotë:

“Thuaj: “A t’ju kumtoj për diç shumë më të mirë se ato (kënaqësitë e dunjasë)?

Për ata që janë ruajtur, ata kanë tek Zoti i tyre xhennete nëpër të cilat rrjedhin lumenj dhe aty do të jenë përgjithmonë, kanë bashkëshorte të pastra e gëzojnë edhe kënaqësinë e All-llahut. All-llahu është i kujdesshëm për robtë.” (Ali Imran: 15)

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 175 × 25 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Te porta e xhennetit – Mustafa Husni“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert