Vetëm një minutë – Elmaz Fida

9.00

Beschreibung

“Mos u orvatni t’u bëni qejfin të gjithë njerëzve, pasi jo vetëm që do të dështoni, por nuk do të jeni më vetja juaj, por dikush tjetër!

Atij që nuk i pëlqen ngjyra e flokëve tuaj, do i pëlqejnë sytë tuaj.

Atij që nuk i pëlqen intonacioni i zërit tuaj, do i pëlqejë ideja dhe mendimi i juaj.

Prandaj, mos ndrysho nëse je i bindur në atë që përfaqëson!

Nëse kërkon të jesh sa më origjinal, përpiqu të jesh vetja!

Zoti nuk ka krijuar qoftë edhe dy persona të vetëm njëlloj.”

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g
Größe 480 × 35 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Vetëm një minutë – Elmaz Fida“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert