20 Parime për të kuptuar islamin – Imam Hasan El-Benna

5.00

Ata njerëz dhe grupe që ftojnë dhe punojnë për formimin e umeteve, edukimin e popujve, realizimin e ëndrrave dhe mbështetjen e parimeve, kanë nevojë, të paktën, për një forcë shpirtërore gjigande që mishërohet në disa çështje:

  • vullnet i fortë e i pa cenuar nga ndonjë dobësi,
  • besë e qëndrueshme dhe e paprekshme nga ngjyrime dhe tradhti,
  • sakrificë të shtrenjtë të cilën nuk e pengon lakmia dhe koprracia,
  • njohje të parimit, besim në të, respektim të tij.
Artikelnummer: A0146 Kategorien: , , , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

20 Parimet për të kuptuar islamin“ nga Imam Hasan El-Benna

Ata njerëz dhe grupe që ftojnë dhe punojnë për formimin e umeteve, edukimin e popujve, realizimin e ëndrrave dhe mbështetjen e parimeve, kanë nevojë, të paktën, për një forcë shpirtërore gjigande që mishërohet në disa çështje:

  • vullnet i fortë e i pa cenuar nga ndonjë dobësi,
  • besë e qëndrueshme dhe e paprekshme nga ngjyrime dhe tradhti,
  • sakrificë të shtrenjtë të cilën nuk e pengon lakmia dhe koprracia,
  • njohje të parimit, besim në të, respektim të tij.

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 190 × 140 × 15 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „20 Parime për të kuptuar islamin – Imam Hasan El-Benna“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert