Dijetari dhe zullumqari – Dr.Jusuf Kardavi

5.00

Autor:       Dr. Jusuf Kardavi
Titulli:       Dijetari dhe zullumqari
Formati:    5.9 x 7.9
Faqe:        56
Botuesi:    Sh.B. Logos-A

Artikelnummer: A0108 Kategorien: , , Schlagwort:

Beschreibung

Drama „Dijetari dhe zullumqari“ – Dr.Jusuf Kardavi

Ky hall kthen kujtesën time në vitin 1949. Në atë kohë isha në mesin e studentëve që i rrëmbyen “qentë e gjuetisë”. Ata na hodhën pas grilave të burgjeve të Hekstejpit dhe kodrave të Turit të këtij dheu egjiptas. Na rrëmbyen vetëm pse ne thirrnim në Islamin e vërtetë. Në burgun e Hekstejpit që e rrethonte shkretëtira e Saharasë, lexoja literaturë me përmbajtje letrare dhe historike. Nga kjo literaturë përshtypje të thellë më la personaliteti i Seid bin Xhubejrit dhe qëndrimi i këtij dijetari, fakihu dhe trimi ndaj zullumqarit dhe diktatorit Haxhxhaxh bin Jusuf Thekafiut.

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 594 × 420 × 15 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Dijetari dhe zullumqari – Dr.Jusuf Kardavi“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert