Të vërtetat e patundshme të besimit islam – El Buti

13.00

Artikelnummer: A0025 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Titulli origjinal i Librit është „Të vërtetat e patundshme të besimit Islam, Detyrimet e njeriut ndaj Krijuesit“, nga autori Arab Prof. Dr. Muhamed Seid Ramadan El – Buti.

Ndër shtojcat më të rëndësishme është tema e felëshimit (renegatjes) dhe faktoret e tij (riddes), për të cilën isha i mendimit se doemos duhet të paraqitet në mbrendinë e librit.

Në botimet e mëhershme këtë lëshim e kam bërë pasiqë leshimi është cilësia ime, edhe pse kjo nevojë nuk ishte e pranishme më heret ne shoqëri.

Pra, më vonë te disa te rinj filloi që ne mendjet e tyre të qarkullojne disa ide dhe parafytyrime të paverteta rreth felëshimit dhe faktorëve te tij.

Ku ndoshta shtytësit e kësaj gjëje ishin reaksionet emocionale, pasioni dhe mungesa e kritereve të shkencës dhe njohurive.

Njëkohësisht prej faktorëve më me rëndësi, të cilat kërkojnë nga hulumtuesi zgjerim, janë zhvillimet ideore e shoqërore të jashtëzakonshme, të cilat i imponohen shoqerise nga shkaqe të ndryshme.

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 148 × 75 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Të vërtetat e patundshme të besimit islam – El Buti“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert