Ebu Hanifeja – Vehbi Sulejman Gavoçi

10.00

Autor: Vehbi Sulejman Gavoçi

Boton: Logos A Shkup

Botuesi: Adnan Ismaili

Kryeredaktor: Husamedin Abazi

Redaktor: Nexhat Ibrahimi

Redaktor Gjuhësor: Arjan Koçi

ISBN: 978-9989-58-779-5

Artikelnummer: A0109 Kategorien: , Schlagwörter: ,

Beschreibung

Shtëpia botuese Logos-A para jush sjell librin “EBU HANIFJA – KRYEJURISTI MUSLIMAN”, të shkruar nga pena e dijetarit nga Shkodra, Vehbi Sulejman Gavoçi.

Përmes këtij libri tashmë lexuesi ynë para vetes ka një vepër monumentale që flet mbi jetën dhe veprimtarinë kolosale të kryejuristit të madh, Ebu Hanifes.

Kjo vepër mbulon nevojat e myslimanëve të hapësirës shqiptare për tu njoh me këtë vigan që la gjurmë të pashlyera në analet e historisë së jurisprudencës islame.

Zusätzliche Information

Gewicht 300 g
Größe 210 × 148 × 50 mm
ISBN

978-9989-58-779-5

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Ebu Hanifeja – Vehbi Sulejman Gavoçi“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert