Edukimi i fëmijëve me shembuj praktik për moshat e ndryshme – El-Beshir

6.00

Beschreibung

Titulli në origjinal: „Edukimi i fëmijëve, me shembuj praktik për moshat e ndryshme“
Autorët: Dr. Ekrem Beshir & Dr. Muhamed Beshir

Fëmijët janë investimi ynë më i madh.

Është mjerim kur një numër i madh i prindëve harxhojnë më shumë kohë, energji dhe para për gjërat e ndryshme materiale e jo për fëmijët e tyre.

Fëmijët tanë duhet ti shohim si burra apo gra të ardhëshme dhe duhet ta kemi të qartë se koha e kaluar me ta nuk është e kotë.

Fëmijët tanë janë amanet nga All-llahu Madhërishëm.

Ai na besoi dhe ne jemi përgjegjes për detyrën e besuar si e kemi kryer, si dhe për atë  se i’a e kemi ruajtur amanetin e dhënë.

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 210 × 20 × 148 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Edukimi i fëmijëve me shembuj praktik për moshat e ndryshme – El-Beshir“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert