Emra për fëmijën tuaj – Grup autorësh

8.00

Beschreibung

Pasi që Islami me një kujdes të jashtëzakonshëm i afrohet çdo faze të jetës tonë,

atëherë mund të përfundojmë se Islami don që të na dërgojë sinjal se në të vërtetë,

është i vetmi që meriton t’i përkushtohemi dhe t’i nënshtrohemi,

dhe se duhet të jetë dhe të mbetet burimi i drejtimit, pritjes dhe shpresës tonë.

Edhe pse në këtë libër do të paraqesim emra për fëmijët tuaj,

prapëseprapë do të ndriçojë edhe mësimin e përgjithshëm islam,

dhe brengën e vërtetë ndaj njeriut në të gjitha segmentet e jetës së tij.

Zusätzliche Information

Gewicht 39 g
Größe 148 × 39 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Emra për fëmijën tuaj – Grup autorësh“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert