Fetva Bashkëkohore – El-Buti

13.00

Artikelnummer: A0026 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Në Librin „Fetva Bashkëkohore“ të Dr. Muhammed Seid Ramadan El-Buti -it, në qendër të shtjellimit vendosen:

  • Pastërtia dhe ibadetet.
  • Transaksionet ( Shitblerjet ), Ushqimi dhe pijet.
  • Familja dhe marëdhëniet bashkëshortore. Devijimet e të rinjëve dhe problemet e tyre, etj.

Zusätzliche Information

Größe 148 × 40 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Fetva Bashkëkohore – El-Buti“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert