Fetva – Muhammed M. Sharavi

15.00

Artikelnummer: A0020 Kategorie: Schlagwörter: , , ,

Beschreibung

Fetva (konkluza) është ndërthurje, eklektizëm i pothuajse të gjitha temave që e brengosin intelktualitetin e nji muslimani të këtij shekulli. Me shumë urtësi Sharavi u jep përgjigje një mori temave e pytjeve pa mos e vënë në siklet dhe në vështirsi muslimanin e sodit…

Sqarimi i tij është i ëmbël, ai i tregon gjërat me ngrohtësi; burimet e tij janë të kulluara e të pastra, gjë që përputhen me natyrshmërinë dhe i pranon intelekti, i cili ngrihet, lulëzon dhe jep fryte.Po ashtu ka pasur pyetje të shumta për femrën, për çështjet ku nuk ka vendim të prerë, ku mendja nuk mund ta definojë saktësisht nëse është gabim apo jo, por ka luhatje dhe dyshime.

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 148 × 45 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Fetva – Muhammed M. Sharavi“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert