Fjala e rrugës – Ramazan Kajan

7.00

Artikelnummer: A0156 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Fjala e rrugës – Ramazan Kajan

Bota është luftë e „rrugëve“ dhe „kaheve“,

Karvani i pejgamberisë nisi rrugën për rindërtimin dhe përmirësimin e shoqëribve përmes shpalljes.

Ky udhëtim kishte për qëllim zhdukjen e pakibleshmërisë dhe kibleve të gabuara dhe sjelljen ee një kibleje të re.Pra, rrugëtimi që në thelbin e thirjes në Islam.

Direktiva e parë që i erdhi të Dërguarit të Zotit pas Hirasë ishte: „O i mbuluar, zgjohu!“

Ndërkaq, direktiva e tij teksa po jepte frymën e fundit qe: „O Usame, marshoni (ecni)…“

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Fjala e rrugës – Ramazan Kajan“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert