Fuqia e mendimit pozitiv 1-2-3- Dr. Ibrahim El Fekij (3 Libra)

15.00

Artikelnummer: A0110 Kategorien: , Schlagwort:

Beschreibung

Kompleti i librave, Fuqia e mendimit pozitiv 1-2-3- Dr. Ibrahim El Fekij

Motivuesi më i mirë dhe njëri ndër librat më të suksesshëm në botë.

Besoni në vete! Duhet të keni besim në aftësitë tuaja! Pa besim bindës ose të kuptueshëm në fuqitë tuaja, nuk mund të jeni të suksesshëm, as të lumtur. Por, do të keni sukses me vetëbesim të vendosur. Ndjenjat e inferioritetit dhe të paaftësisë, e pengojnë arritjen e shpresave tuaja, por vetëbesimi udhëheq në drejtim të vetë realizimit dhe të suksesit të asaj që keni ndërmarrë. Për shkak të rëndësisë së këtij qëndrimi mendor, ky libër do t’ju ndihmojë që të besoni në vete dhe të lironi fuqinë e brendshme.

Zusätzliche Information

Gewicht 500 g
Paketimi

Komplet 3 – libra

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Fuqia e mendimit pozitiv 1-2-3- Dr. Ibrahim El Fekij (3 Libra)“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert