Gabimet e rrezikshme gjatë edukimit të Fëmijëve – M. Hamd

5.00

Beschreibung

Gabimet e rrezikshme gjatë edukimit të Fëmijëve – Muhammed Hamd

Edhe përkundër rëndësisë së përgjegjësisë dhe seriozitetit të problemit të ‘’edukimit të fëmijëve’’,

do të vërejmë se është shumë i madh numri i prindërve të pakujdesshëm për këtë pyetje thelbësore,

ashtu që këtë e marrin shkel e shko dhe nuk ia kushtojnë kujdesin dhe interesimin e nevojshëm.

Këta prindër në përgjithësi e kanë lënë pas dore dhe e kanë braktisur edukimin e fëmijëve të tyre,

nuk interesohen për zhvillimin dhe rezultatet e tyre, as që ua japin këshillat e nevojshme,

drejtimet dhe udhëzimet në momentet kur ato për fëmijët e tyre janë më se të nevojshme.

Zusätzliche Information

Gewicht 100 g
Größe 480 × 15 × 150 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Gabimet e rrezikshme gjatë edukimit të Fëmijëve – M. Hamd“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert