Angebot!

Gjurmëve të të Dashurit tonë – Amër Halid

14.00

Ky libër nuk është vetëm një jetëpërshkrim klasik i biografisë së Muhammedit a.s., sikur që ndoshta edhe jemi mësuar të lexojmë nëpër libra tjerë të kësaj natyre, por paraqet një mënyrë shumë më të veçantë dhe më tërheqëse të përshkrimit të jetës së njeriut që ka lënë gjurmë të pashlyera në historinë njerëzore, gjurmë këto që me dekada e shekuj po përcillen prej pasuesve të tij.

Libri në fjalë na tregon më për së afërmi bëmat dhe peripecitë që e përshkuan të Dërguarin e All-llahut. Në këtë libër do ta njohim të Dërguarin e All-llahut si njeri modest, besnik, tregtar, bashkëshort, prind, udhëheqës shpirtëror dhe shtetëror.
Nga ngjarjet dhe ndodhitë e përshkruara për mrekulli në këtë libër, autori ka nxjerrë edhe urtësitë dhe mësimet që mund të vlejnë për njerëzit në ditët e sotme.

Artikelnummer: A0032 Kategorie: Schlagwörter: ,

Beschreibung

Amër Halid, ligjërues dhe thirrës bashkëkohor, sot zë një vend meritor në skenën e thirrjes islame.
Kjo dëshmohet edhe nga libri i tij, “Gjurmëve të të Dashurit tonë”, ku Amër Halidi me një narracion elokuent, dhe të rrjedhshëm shkëput fragmente nga jeta e bujshme e të Dërguarit të Islamit, Muhammedit, paqja e All-llahut qoftë mbi të.

Me tërë zellin e tij të thirrësit, autori gjeti mënyrë se si lexuesit t’ia bëjë më të afërt jetën e Muhammedit a.s., të Dërguarit të fundit të All-llahut.

 

Zusätzliche Information

Gewicht 250 g
Größe 175 × 40 × 250 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Gjurmëve të të Dashurit tonë – Amër Halid“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert