Hallalli dhe harami në Islam – Jusuf Kardavi

15.00

Një libër i ribotuar me dhjetëra herë. I përkthyer në më shumë se pesëdhjetë gjuhë të ndryshme. I përballur me kritika dhe vlerësime të ndryshme. Padyshim që është një libër me vlera të jashtëzakonshme. Vetë autori i librit është një nga mendimtarët më të mëdhenj të metit islam. Kryetar i unionit të dijetarëve islam dhe kryetar i komisionit të fetave për Europën. Në këtë libër janë shtjelluar dhe janë dhënë fetva pothuaj se për të gjitha çështjet që e preokupojnë një besimtarë. Fuqia e argumentimit është e jashtëzakonshme. Si në aspektin shkencor ashtu edhe logjik. Ky libër fillon me konceptet e hallallit dhe të haramit në islam. Pra bëhet përkufizimi juridik i tij. Pastaj shtjellon çështjet që kanë të bëjnë me individin në aspektin individual, pastaj atë familjar. Si fejesa , martesa, kujdesi i fëmijëve, e drejta bashkëshortore, divorci, etj. Pastaj shtjellon gjërat e lejuara dhe të ndaluara në ushqim, pije, veshmbathje, tregti, punë, etj.
Sado që të mundohemi ta përshkruajmë këtë libër nuk mundemi të arrijmë asgjë, por ju mbetet juve që ta vlerësoni.

Artikelnummer: A0077 Kategorie: Schlagwörter: ,

Beschreibung

Një libër i ribotuar me dhjetëra herë. I përkthyer në më shumë se pesëdhjetë gjuhë të ndryshme. I përballur me kritika dhe vlerësime të ndryshme.

Padyshim që është një libër me vlera të jashtëzakonshme.

Vetë autori i librit është një nga mendimtarët më të mëdhenj të ymetit islam.

Kryetar i unionit të dijetarëve islam dhe kryetar i komisionit të fetave për Europën.

Ky libër nuk duhet të mungojë në bibliotekat tuaja.

Zusätzliche Information

Gewicht 300 g
Größe 148 × 30 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Hallalli dhe harami në Islam – Jusuf Kardavi“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert