Islami fe e ardhmërisë – Sejid Kutub

5.00

Artikelnummer: A0100 Kategorie: Schlagwörter: ,

Beschreibung

Ky libër është shumë i vogël për nga vëllimi, por shumë i madh për nga përmbajtja dhe rëndësia.

Në këtë libër bëhet e qartë se islami është sistem jete dhe nuk është thjesht një religjion siç konsiderohet nga disa mysliman mendje ngushtë.

Unë besoj se Islami do të jetë fe e së ardhmes. Në realitet, ai sistem islam është aq universal, ndërsjelltas koherent dhe i gërshetuar, saqë mbulon të gjitha aspektet e jetës njerëzore…

Ne përfundojmë me bindje të patundshme si shkak i parimeve madhështore, të cilat i përmban ky sistem fetar, dhe nevojës natyrore të njerëzimit për një sistem të tillë, se Islami do të jetë fe e ardhmërisë.

,- Sejid Kutub

Zusätzliche Information

Gewicht 180 g
Größe 148 × 18 × 110 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Islami fe e ardhmërisë – Sejid Kutub“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert