Islami në mijëvjeçarin e tretë – Murad Hofman

8.00

Beschreibung

Islami në mijëvjeçarin e tretë – Murad Hofman

Mijëvjeçari i ri erdhi. Porsa kaloi dehja dhe dita e dytë e janarit ishte ditë e rëndomtë.

Vallë a ndodhi diçka?

A thua brenga jonë e vetme ishin kompjuterat tanë dhe adaptimi i tyre në mijëvjeçarin e ri?

A thua sistemet e shoqërive tona, të cilat i mbajnë në jetë gjenden përpara kolapsit?

Vallë, a thua përsëri, ardhmëria është ajo që , tanimë, ishte njëherë?

 

Aty ku nuk ekzistojnë zota, do të sundojnë fantazmat – Novalis.

Botëkuptimi se popujt joperëndimorë duhet it pervetesojne vlerat perendimore, institucionet dhe kulturen, eshte i pamoralshem. – Samuel Huntigton

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Islami në mijëvjeçarin e tretë – Murad Hofman“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert