Kjo fe – Sejid Kutub

5.00

Artikelnummer: A0098 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Kjo fe  – Sejid Kutub

Kjo është e vetmja baze solide dhe e shendoshe per vendosjen e sistemit te natyrshem te jetes njerezore.

Çfarëdo sistemi i jetes njerezore, i cili nuk ze fill ne themelet e aspektet universale te jetes, eshte privuar nga rrenjet natyrore; ai eshte sistem artificial, i cili nuk ka jete te gjate.

Kjo është e vërteta, e cila është themeluar me Kuarnin Famëlartë.

Ajo largon shikimin e atyre, të cilët dëshirojnë të ndjekin ligje tjera, pos atij te Zotit dhe sistemit, te cilin ai e ka percaktuar.

Sejid Kutub

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Kjo fe – Sejid Kutub“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert