Kodi social dhe moral në Islam – Muhamed el Kudri

7.00

Artikelnummer: A0093 Kategorien: , , Schlagwörter: , , ,

Beschreibung

Islami është feja e vetme ideale dhe ai është i vetmi që jep një kod të plotë të udhëzimit në të gjitha aktivitetet njerëzore.

Ai jo vetëm që e porosit njeriun për të pasur besim në Krijuesin e tij – Allahun e Lartësuar, por edhe skicon porosi lidhur me marrëdhëniet me krijesat, gjegjësisht me njerëzit.

Ai (Islami) na mëson se ekziston jetë edhe pas jetës së kësaj bote dhe na urdhëron të besojmë në të.

Rrjedhimisht, motoja e Islamit është: “O Zoti ynë, na jep të mira në këtë jetë, të mira në botën tjetër dhe na ruaj prej dënimit me zjarr!” (Kuran, 2: 201).

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 480 × 37 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Kodi social dhe moral në Islam – Muhamed el Kudri“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert