Melhemet e zemrës – Saimir Bulku

15.00

Artikelnummer: A0054 Kategorie: Schlagwörter: ,

Beschreibung

Përmbajtja e Librit:

Rëndësia e dijes dhe vlerat e saj,

Vlerat e mësimdhënies,

Respekti dhe nderimi që meritojnë dijetarët,

Fjalë të urta rreth dijes,

Zbatimi i dijes së mësuar,

Tregime nga jeta e dijetarëve musliman,

Më e mira për ju është mos ta ngacmoni këtë ymet,

Si të shpëtoj nga njerëzit,

Nga durimi i dijetarëve Imam Evzaij me studentët e dijes,

Bindja me dëshirë është më e mirë,

Që të gjithë ju jeni gjuetarë të presë,

Ebu Jusufi përshkruan Ebu Hanifen,

Erdha për të marrë dijen tënde dhe jo elefantin,

Librin e shkruaja për Allahun,

Nuk fitohet dija me qetësinë e trupit,

Lutja e atij që i është bërë padrejtësi, është si shigjeta që të godet,

Në qiell është rrizku juaj dhe ajo që ju është premtuar,

Nuk është ai që qan kot si ai që ka fatkeqësi,

Mësimi që i dha babai të birit,

Njerëzit frikësohen nga ty, në varësi të përkushtimit tënd ndaj Allahut,

Si do të mbrohesh para Allahut,

Çfarë mund të më bëjë armiku,

Më kërko çfarë të duash, Përse nuk vjen tek unë?,

Dijen – dijen,

Edukata e sahabëve,

Ai që zgjat këmbët e tij – nuk e zgjat dorën, …

Zusätzliche Information

Gewicht 350 g
Größe 148 × 35 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Melhemet e zemrës – Saimir Bulku“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert