Morali i besimtarit – Amër Halid

6.00

Ne këtë libër i kam shfaqur vlerat, themelore etike, në mënyrë të thjeshtë, ashtu që të mund ta qartësoj thelbin e atyre normave ne krijimin e personalitetit të mirëfilltë islam, duke i sqaruar arsyet për aplikimin e këtyre vlerave. Po ashtu, duke arsyetuar vlerën e secilës veti morale, ndikimin e saj ne njeriun dhe ne shoqërinë ne tërësi, si dhe dobitë ne këtë botë e ne botën tjetër. Gjatë hartimit të librit, jam përpjekur që ta përdor metodën se si si ti drejtohem lexuesit për ta bëre atë më të gjallë dhe më efikas, duke iu drejtuar drejtpërdrejt nganjëherë mendjes se tij, e nganjëherë mendjes duke ngacmuar zemrën e tij dhe duke e motivuar që ti praktikojë ato parime ne jetë.

Artikelnummer: A0044 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

“Jeta e njeriut është e pavlerë,në qoftë se në veprimtarinë e vet nuk e përmban bamirësinë.” – nga libri „Morali i besimtarit“ – Amër Halid.

Pas librit tim të parë, i cili mban titullin Adhurimet e besimtarit ndihem i lumtur që po jua ofroj edhe librin e dytë, të cilin e kam titulluar Morali i besimtarit.

Këtë e kam bërë për shkak se morali ka rëndësi të madhe në jetën e çdo besimtari.

Një gjë të tillë e konfirmon hadithi i Muhamedit s.a.v.s., në të cilin thuhet: „Jam dërguar që ta përkryej karakterin njerëzor.“

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 148 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Morali i besimtarit – Amër Halid“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert