Musa a.s. – Amër Halid

8.00

Artikelnummer: A0040 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Parathënje nga Libri i Amër Halid-it, „Musa alejhis-selam“

Historitë e Kuranit janë rrugëkalimi i cili të çon drejt të kuptuarit të drejtë të Kuranit. Ato i përngjajnë lundrës, e cila perdoret për te kaluar nga njëra anë e lumit tek ana tjetër. Historitë jane si nje anije që të lejon të udhëtosh në detin e pafund të Kuranit dhe të përfitosh nga xhevahiret e tij. Ato janë mënyra më praktike dhe më e lehtë, që Zoti ka zgjedhur për të përçuar idetë, konceptet dhe parimet islame te njerëzimi. Kështu, nëpërmjet historive, Zoti përçon konceptin më madhor të krijimit, atë të teuhidit (njësimit). Profeti Musa alejhis-selam është përmendur më shumë se çdo profet tjetër në Kuran.

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 148 × 37 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Musa a.s. – Amër Halid“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert