Ndiej shushurimën, mikun nuk e shoh – Hasan el Basriu

4.00

Artikelnummer: A0101 Kategorien: , Schlagwörter: ,

Beschreibung

Libri i Hasan el Basriut, „Ndiej Shushurimën, mikun nuk e shoh“, ka mbetur si shënim jo i autorizuar i Hasan Basriut.

Ky libër paraqet subjektin e daljes se angazhuar frytdhënëse publike shumëvjeçare të këtij njohësi të shkëlqyeshëm të rrethanave të kohës se vet dhe të kritikut trim ndaj shtrembërimit dhe largimit të shoqërisë islame nga thjeshtësia dhe modestia fillestare.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Ndiej shushurimën, mikun nuk e shoh – Hasan el Basriu“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert