Ngritja e vetëbesimit dhe dinjitetit – Dr. Ibrahim el-Fekij

7.00

Artikelnummer: A0106 Kategorien: , Schlagwörter: ,

Beschreibung

‘’Shfrytëzoje çdo çast të jetës sikur të ishte çasti i fundit’’.

Fillimisht, duhet pranuar se secili prej nesh e ka për detyrë ti respektojë të tjerët, vetëm për shkak të ekzistencës sonë, dhe vetëm sepse jemi njerëz pa shikuar çfarëdo arsyeje tjetër.

Ne nuk jemi të detyruar t’i pranojmë dëshirat e të tjerëve dhe çfarë pëlqejnë ata.

Secili individ, duhet ta zgjedhë vetë se çfarë dëshiron, pa pasur nevojë që të sqarojë apo të justifikohet përpara të tjerëve për zgjedhjet e tij.

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g
Größe 148 × 20 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Ngritja e vetëbesimit dhe dinjitetit – Dr. Ibrahim el-Fekij“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert