Njerëz të mëdhenj – Dr. Aid el Karni

5.00

Të jesh modest…

“ Një ditë dimri, ai doli nga shtëpia e tij e vogël dhe vajti në treg për të blerë dru për zjarr. Me të blerë drutë, ai i ngarkoi mbi supe dhe u nis për në shtëpi. Të gjithë njerëzit kur e panë u turrën
që t’ia marrin drutë, pasi ai ishte figura më e njohur dhe më e respektuar në qytet.

Por imam Ahmedi u kthye nga ata dhe, pasi uli drunjtë përtokë, u tha: – Ne jemi robër të Zotit dhe nevojtarë.
Drutë e mia askush përveç meje nuk ka për t’i mbajtur. Më pas i ngriti drunjtë përsëri mbi supe dhe u nis për në shtëpi, duke u dhënë një mësim të forte mbi modestinë.”

“Njerëz të mëdhenj”, Aid El-Karnij, fq.120

Artikelnummer: A0074 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Islami është vetë jeta dhe i orienton njerëzit në ekonominë e tyre, pasuritë, familjet, ideologjitë, politikat, ndërtimin e shtetit, në përhapjen e drejtësisë dhe  paqes.  Dr. AID el Karni

Njerez te medhenj jane ata qe arrijne te buzeqeshin edhe pse lotet jane duke u rrjedhur – Dr. Aid El Karni

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g
Größe 210 × 20 × 148 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Njerëz të mëdhenj – Dr. Aid el Karni“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert