Përtërije jetën – Muhammed El Gazali

15.00

„Shoku yt le të jetë ai, të cilit edhe nëse i bie në faqe, ta falë, e nëse devjon të shpëtojë, e nëse dorën e shtrin në mirësi ai të ndihmon, e nëse kërkon prej tij ai të dhuron, e nëse hesht ai e fillon, e nëse të godet ndonjë fatkeqësi qëndron pran teje, e nëse flet ai e beson fjalën tënde, e nëse ngatërroheni ai vetëmohohet“.

 

Artikelnummer: A0060 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Atyre, që nuk e dinë kuptimin e fesë islame, dua t’ua tërheq vëmendjen në veçorinë kryesore të kësaj feje dhe t’ua bëj me dije se kjo është fe e natyrshme.

Porositë dhe mësimet islame, për çdo aspekt të jetës, janë thirrje e natyrshmërisë së shëndoshë dhe e mendimeve të pastra; porositë e saj janë të mbjella në bazën e saj të pastër dhe ato dërgojnë në përsosmërinë dhe në qetësimin e plotë të shpirtit.

Që prej kohësh jam pasionuar me ngjashmërinë ndërmjet trashëgimisë islame dhe nxjerrjes së përfundimeve nga ana e mendimtarëve të mëdhenj, rreth shumicës çështjeve shpirtërore, sociale e politike dhe nga kjo kam ndier një pajtueshmëri të madhe ndërmjet shpalljes së përvojës dhe shpalljes qiellore.

 

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g
Größe 148 × 20 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Përtërije jetën – Muhammed El Gazali“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert