Rijetësoje Zemrën – Nouman Ali Khan

8.00

Beschreibung

Nouman Ali Khan, një Pakistanez i lindur në Berlin, Gjermani në vitin 1978. Jeton dhe vepron në New York të SHBA-ve, ligjërues i Gjuhës Arabe dhe themelues i institutit „The Bayyinah Institute“ për studime Arabe dhe Kuranore. Mësues i mbi 20 mijë Studentëve.

Ai është autor i dy librave: „Divine Speech: Exploring Quran As Literature“ (Bayyinah, 2016), si dhe „Revive your Heart: Putting Life in PErspective“ (Kube Publishing, 2017).

Ai është emëruar një nga 500 muslimanët më me ndikim në botë, nga Qendra Mbretërore e Studimeve Strategjike Islame e Jordanisë. (theMuslim500.com)

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g
Größe 148 × 20 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Rijetësoje Zemrën – Nouman Ali Khan“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert