Rilindja e shkencave Islame (Pjesa I) – Muhamed Gazali

18.00

Çdo shkencë e ka veçorinë e vet për nga burimi , dhe çdo shkencë emeriton të rilindë, e sidomos shkencat islame që janë baza e tërës hkencave. Rrallë gjendet një vepër voluminoze e Gazaliut e cila me aq peshë të urtësisë, butësisë, baraspeshës, harmonisë dhe mençurisë thërret në Islam dhe si e tillë me Islam shërben si mjet që shpirtin njerëzor ta bëjë të lumtur për besimin në Zotin. Meditimi dhjetëvjeçar i Gazaliut rezultoi me veprën, librin madhështor ”Ihjau-Ulumid-Din, Rilindja e shkencave fetare”

Artikelnummer: A0085 Kategorie: Schlagwörter: ,

Beschreibung

Ihjau Ulumudin apo Rilindja e Shkencave Islame, nga Prof. Muhammed Gazali në tri vëllime I-II- dhe III

Vepra ”Ihjau-Ulumid-Din, Rilindja e shkencave fetare” është e koncepuar sipas sistemit si fizik ashtu edhe udhëtimit shpirtëror nëpër lumejtë e Islamit,

dhe si libër udhëzues për arritjen e një miraxhi rilindës të botës muslimane.

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g
Größe 480 × 35 × 150 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Rilindja e shkencave Islame (Pjesa I) – Muhamed Gazali“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert