Shenjat e mëdha para ditës së gjykimit – Ahmed Ali

5.00

Artikelnummer: A0063 Kategorie: Schlagwörter: ,

Beschreibung

Besimi në Ditën e Gjykimit është një nga bazat dhe shtyllat e besimit islam. Ajo është dita kur të gjithë marrim shpërblimin dhe dënimin për punët dhe secili do të shkojë në parajsë ose në ferr sipas veprave që ka bërë. Kjo është arsyeja përse çdo profet paralajmëroi popullin e tij për Ditën e Gjykimit. Sa për njohuri se kur ndodh Kiameti (Fundi i Botës), atë nuk e di asnjë engjëll apo profet. Askush nuk e di se kur është Ora Përfundimtare përveç Allahut. “Njerëzit të pyesin për kijametin (katastrofën) e ti thuaj: “Për atë di vetëm All-llahu! E, ku mund ta dish ti, ai ndoshta është afër!” (El-Ahzab: 63)

Zusätzliche Information

Gewicht 0.75 g
Größe 210 × 10 × 148 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Shenjat e mëdha para ditës së gjykimit – Ahmed Ali“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert