Shkenca e besimit – Abdulmexhid Zendani

8.00

Artikelnummer: A0152 Kategorien: , , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

„Shkenca e besimit“ –  Abdulmexhid Zendani

Shkenca e besimit është ajo shkencë, që hulumton për vërtetësinë e besimeve fetare me argumente bindëse, mendore apo të transmetuara, të cilat të largojnë çdo dyshim.

Ajo është shkenca, që nxjerr në pah gabimin e mohuesve, pavlefshmërinë e dilemave dhe gënjeshtrat e tyre. Me këtë shkencë qetësohen shpirtërat dhe binden zemrat.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Shkenca e besimit – Abdulmexhid Zendani“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert