Shpjegimi i gjendjes sonë – Nuredin Jëlldëz

9.00

Artikelnummer: A0153 Kategorien: , Schlagwörter: ,

Beschreibung

Shpjegimi i gjendjes sonë – Nuredin Jëlldëz

Njeriu besimtar është ai që arrin ekuilibrin mes përdorimit të shkaqeve dhe adhurimit të shkaqeve. Kështu edhe ndihma e Allahut do të bjerë mbi të, sepse Allahu i Madhërishëm që krijoi të mirët e të këqijtë dhe që i ka shpërndarë ata mbi sipërfaqen e tokës në bazë të një plani, ndërsa i mban në jetë njerëzit e bestitnyve ata që ecin në rrugë të drejtë, i ka urdhëruar të përpiqen dhe t’i përdorin mirë shkaqet në mënyrë që ta vërtetojnë kauzën e tyre të drejtë.

 

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Shpjegimi i gjendjes sonë – Nuredin Jëlldëz“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert