Shtëpi të udhëzuara – Nuredin Jëlldëz

8.00

Artikelnummer: A0083 Kategorien: , Schlagwörter: , , ,

Beschreibung

Edhe familjet, të cilat kanë rolin kryesor në ndalimin e transferimit të gjynaheve tek brezat e rinj, i kanë duart e lidhura.

Nga një anë, marrja prej duarve të familjes e ambientit ku mësohet morali i pastër dhe ndershmëria dhe nga ana tjetër, ndalimi i ndërhyrjes së familjes në zbatimin e masave edukuese ndaj brezit të ri pas një moshe të caktuar, kanë formuar themelin e gjynahut të mbrojtur me ligj.

Prof. Dr. Nureddin Yilldiz

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 148 × 29 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Shtëpi të udhëzuara – Nuredin Jëlldëz“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert