Strategji të të menduarit – Ibrahim El-Fekij

6.00

Artikelnummer: A0028 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

Dhjetë këshilla të të menduarit pozitiv, nga autori Arab Ibrahim El-Fekij në librin e tij „Strategji të të menduarit“.

Studim i hollësishëm, që të ndihmon në ndryshimin e mendimeve negative në pozitive.  Të mëson si të arrish qetësinë shpirtërore, dhe të njofton me dhjetë këshilla të të menduarit.

Mendimtari është ai që prodhon mendimet, mendimet shkaktojnë të menduarit; të menduarit shkakton përqendrimin, përqendrimi shkakton ndjenjat, ndjenjat shkaktojnë sjelljen (veprimet). Sjelljet shkaktojnë rezultatet, rezultatet tregojnë (përcaktojnë) jetën tënde aktuale. Nëse me të vërtetë dëshiron ta ndryshosh jetën tënde, atëherë, duhet të ndryshosh botëkuptimin si mendimtar.

Zusätzliche Information

Gewicht 150 g
Größe 148 × 12 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Strategji të të menduarit – Ibrahim El-Fekij“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert