Vesvese të shejtanit – Ibn Kajim

5.00

3 vorrätig

Artikelnummer: A0126 Kategorien: , Schlagwörter: ,

Beschreibung

Vesvese të shejtanit – Ibn Kajim

Imam Ibn  Qayyim al-Jawzijyyah

Waswasah – The whispering of the Shaitan

Njeriu ndjek njërën nga katër rrugët dhe asgjë tjetër.

Ai, ose mer rrugën në të djathtë, në të majtë, para ose mbrapa.  Në çdo rrugë, gjen shejtanin në pritje për të.

Nëse robi (i Allahut) merr ndonjërën nga këto rrugë ndërsa kryen urdhërat e Allahut, e gjen shejtanin duke hedhur pengesa kundër tij për ta ndaluar nga bindja ndaj Allahut.

Por nëse robi ndjek ndonjërën nga ato rrugë për të bërë gjynahe, e gjen shejtanin duke e inkurajuar dhe duke i sigurar gjithë mbështetjen që i nevojitet.

Zusätzliche Information

Gewicht 100 g
Größe 190 × 110 × 15 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Vesvese të shejtanit – Ibn Kajim“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert