Zgjoje zemrën tënde – Nouman Ali Khan

8.00

Si e mbajnë muslimanët lidhjen shpirtërore me Allahun? Si mund të ndërtojmë komunitete të shëndetsh të bazuara në mardhënit e mira duhe ndihmuar njëri tjetrin? Si mund të përballohen me sukses sfidat me të ëilat përballen muslimanët sot? Të gjitha këto pyetje, por edhe shumë të tjera marrin përgjigje në këtë përmbledhje këshillash fryrmëzuese që synojnë të na kujtojnë vëndin tonë në këtë botë.

Nicht vorrätig

Artikelnummer: A0058 Kategorien: , Schlagwörter: , ,

Beschreibung

I ndarë në pesë pjesë, libri trajton probleme aktuale të shoqërisë Islame si:

  • mënyra se si duhet t’i qasemi duasë,
  • ndërtimi i një shoqërie islame kompakte,
  • natyra kalimtare e kësaj bote,
  • ndikimi i mënyrës së fitimit të pasurisë në jetën individuale dhe shoqërore dhe
  • mënyra se si muslimanët duhet ti përgjigjen rritjes së terrorit në emër të Islamit.

Ky libër frymëzues përmban këshilla të çmuara që i drejtohen një rethi të gjërë lexuesish.

Nisë trajtimin e tij të thellë e karakteristik ndaj gjuhës së Kuran’it, Nouman Ali Khan nxjerr në pah mësime nga ajetet kuranore që na orientojnë drejt suksesit ne këtë botë dhe boten tjetër.

Zusätzliche Information

Gewicht 200 g
Größe 148 × 20 × 210 mm

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie die erste Bewertung für „Zgjoje zemrën tënde – Nouman Ali Khan“

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert