Mirë se na erdhët

[vc_row][vc_column css=“.vc_custom_1542750672363{background-color: rgba(255,255,255,0.5) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}“ offset=“vc_col-xs-12″][vc_column_text css=“.vc_custom_1542552249964{background-color: rgba(255,255,255,0.53) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}“]Në shitoren tonë elektronike mund të gjeni Libra në Gjuhën Shqipe por edhe në Gjuhë të huaja, nga lëmenj të ndryshëm dhe Autorë Shqiptarë apo Ndërkombëtarë.

Çdo Libër i blerë në këtë shitore elektronike është kontribut për Qendrën, andaj për çdo blerje ju falemnderojmë përzemërsisht dhe e lusim Allahun e plotëfuqishëm të ju shpërblejë pafund.

Paqja dhe mëshira e Allahut xh.sh. qoftë me ju.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Einkaufen nach Kategorie

Neu hereingekommen

Angebot

Bestseller